Tuesday, March 19, 2013

Surat Untuk Diri

Okaylah gua selalu dengan cerita mak ayah gua tukar tukar surat dulu. Letka bedak wangi lah letak bawak pintu rumah lah. Memacam lah. Tapi yang ni special sikit. Yang ni ialah surat untuk diri sendiri. Tak faham ? Pergi mampus. Ceh takdelah memain je. Gini cara dia....

Mungkin korang pernah terpikir nak tulis surat untuk diri lepastu letak dalam peti surat balik dari kerja ke balik dari sekolah tengok peti surat ' eh ada surat lah '. Okay kalau gini situasi dia dah boleh terajang dia jadi tin. Surat untuk diri ni surat untuk kita sendiri . Terpulanglah nak tulis masa silam ke ataupun masa depan. Kot kot umur kita dah cecah 50 lebih boleh bukak link tumblr ni baca balik surat kita. Tak ke meleleh air mata nanti ?

Jadi marilah kita menulis . Ni kalau nak hantar surat - http://suratuntukdiri.tumblr.com/submit. Ni kalau nak baca surat surat orang - http://suratuntukdiri.tumblr.com/. Kalau power carilah surat aku. Ada 2 surat gua. Kakaka kalau dapat cari memang powerrrrrrrr