Tuesday, March 19, 2013

Rindu

Jadi esok bebudak 95 nak ambik result spm. Hek elehhh tu pun nak takut. kalau time spm kau buat memain result tu pun memain lah. Benda senang. Kau sebelum spm kau siap karok dengan membe membe lepastu kau target kau straight. Nak kena terajang ? Okay sebenarnya gua nak tujukan ucapan goodluck dan pergi mati buat seorang makwe bertudung ni.

Goodluck lah untuk result spm dan pergi mati lah sebab hancurkan hati gua. Kakaka gua punya lah percaya kat dia kejak lagi dia boleh ada bf lain. Hmmm pergilah. Untuk awak yang part time dkt carrefour tu. Selamat berbahagia lah. Ada gaji lebih boleh lah ganti balik bil tepon saya.




                                                                   TAMAT !