Wednesday, March 20, 2013

Lupa letak tajuk !!!!

Dalam dunia ni macam macam perkara boleh buat kita gembira. Macam lunch dengan makwe ,  jumpa singgit dekat bus stop , makan soto mak sendiri buat dengan bergedil dan sambal hitam pedas , tak lupa baca comment kat youtube pun dah happy mcm confirm syurga. Eh tetiba. Okaylah gua tengah bosan ni. penat menganjing bebudak nak ambik result spm kat twitter mcm result aku dulu power. Kakaka. Dulu punya lah rabak sebab result jahanam tak jahanam lah. Mak gua bangga lah jugak dengan result aku sebab dia tau aku punya jahanam time nak spm tu cemana.

Gua tengah pening ni sebab laptop gua masih tak repair lagi ni. Cemana gua nak shopping online ni. Faking betei. Ni pun gua buat muka kesian kat bapak gua tu yang dia bagi pinjam laptop dia ni. Tapi kekadang bapak gua rasa nak terajang je gua sebab gua buat laptop dia ni mcm laptop sendiri. Skype dengan makwe lah main left for dead. Tapi bapak gua relaks je. Maybe dia ikut orang kata ' When you are angry , be silent '

Tu je gua nak cerita ni. Dalam kepala ni ligat pikir cemana nak habiskan cerita ni dengan ending yang letup letup sikit. tapi........ sayennnnggggg. Ahhhh haram betul bila orang buat gitu. Tak reti hormat kat Saleem ke ?!!!!??/!!11