Wednesday, March 20, 2013

Faking !!!

Post ni ganas ganas manja sikit lah.

Faking punya makwe suara takleh comel lagi ke ? Suara bangun tidur lagi lah comel.

Faking. Celaka kalau duit banyak gua dah suruh mak gua masuk meminang makwe gua ni.

Are You Ready ?!



MALAYSIA lwn YEMEN
(Kelayakan Piala Asia 2015)
-------------------------
♦ Jumaat, 22 Mac 2013 ♦ 8.45 malam.
♦ Stadium Shah Alam.
-------------------------

"Ini bukan cobaan.... ini betul-betul!!"

Lupa letak tajuk !!!!

Dalam dunia ni macam macam perkara boleh buat kita gembira. Macam lunch dengan makwe ,  jumpa singgit dekat bus stop , makan soto mak sendiri buat dengan bergedil dan sambal hitam pedas , tak lupa baca comment kat youtube pun dah happy mcm confirm syurga. Eh tetiba. Okaylah gua tengah bosan ni. penat menganjing bebudak nak ambik result spm kat twitter mcm result aku dulu power. Kakaka. Dulu punya lah rabak sebab result jahanam tak jahanam lah. Mak gua bangga lah jugak dengan result aku sebab dia tau aku punya jahanam time nak spm tu cemana.

Gua tengah pening ni sebab laptop gua masih tak repair lagi ni. Cemana gua nak shopping online ni. Faking betei. Ni pun gua buat muka kesian kat bapak gua tu yang dia bagi pinjam laptop dia ni. Tapi kekadang bapak gua rasa nak terajang je gua sebab gua buat laptop dia ni mcm laptop sendiri. Skype dengan makwe lah main left for dead. Tapi bapak gua relaks je. Maybe dia ikut orang kata ' When you are angry , be silent '

Tu je gua nak cerita ni. Dalam kepala ni ligat pikir cemana nak habiskan cerita ni dengan ending yang letup letup sikit. tapi........ sayennnnggggg. Ahhhh haram betul bila orang buat gitu. Tak reti hormat kat Saleem ke ?!!!!??/!!11

Tuesday, March 19, 2013

Surat Untuk Diri

Okaylah gua selalu dengan cerita mak ayah gua tukar tukar surat dulu. Letka bedak wangi lah letak bawak pintu rumah lah. Memacam lah. Tapi yang ni special sikit. Yang ni ialah surat untuk diri sendiri. Tak faham ? Pergi mampus. Ceh takdelah memain je. Gini cara dia....

Mungkin korang pernah terpikir nak tulis surat untuk diri lepastu letak dalam peti surat balik dari kerja ke balik dari sekolah tengok peti surat ' eh ada surat lah '. Okay kalau gini situasi dia dah boleh terajang dia jadi tin. Surat untuk diri ni surat untuk kita sendiri . Terpulanglah nak tulis masa silam ke ataupun masa depan. Kot kot umur kita dah cecah 50 lebih boleh bukak link tumblr ni baca balik surat kita. Tak ke meleleh air mata nanti ?

Jadi marilah kita menulis . Ni kalau nak hantar surat - http://suratuntukdiri.tumblr.com/submit. Ni kalau nak baca surat surat orang - http://suratuntukdiri.tumblr.com/. Kalau power carilah surat aku. Ada 2 surat gua. Kakaka kalau dapat cari memang powerrrrrrrr

Rindu

Jadi esok bebudak 95 nak ambik result spm. Hek elehhh tu pun nak takut. kalau time spm kau buat memain result tu pun memain lah. Benda senang. Kau sebelum spm kau siap karok dengan membe membe lepastu kau target kau straight. Nak kena terajang ? Okay sebenarnya gua nak tujukan ucapan goodluck dan pergi mati buat seorang makwe bertudung ni.

Goodluck lah untuk result spm dan pergi mati lah sebab hancurkan hati gua. Kakaka gua punya lah percaya kat dia kejak lagi dia boleh ada bf lain. Hmmm pergilah. Untuk awak yang part time dkt carrefour tu. Selamat berbahagia lah. Ada gaji lebih boleh lah ganti balik bil tepon saya.




                                                                   TAMAT !

Selamat Datang

Pom...Pom..Pom..... Hahaha berjaya gua delete semua posts posts lama. Dengan yang baru sekali gua delete. Ahhh persetankan itu semua. Sejak sejak kakak gua nak bertunang ni , gua rasa macam nak menulis balik je. K . Takde kena mengena . sebenarnya gua takde idea pepagi ni. yelah perut tengah lapar kan. kita kena makan dulu baru lah bertenaga dan powerrrrr.

Okaylah kakak gua pun dah nak tunang hujung bulan ni so aku dah boleh slow slow keluar dari bilik ni. Yelah kang dah kawin takkan lah nak suruh diaorg tidur luar pulak kan. Tak selesa lah ye dak ? Hahaha. Okaylah blog ni akan diisi dengan bolasepak , diri sendiri dan urmmm entah lah.


Xoxo D publish. Kakaka macam nak kena terajang